top of page

fre. 28. juni

|

R.E.D. Residency Eina Danz

Tissu workshop for barn og unge med Cirkus Xanti

Har du lyst til å prøve luftakrobatikk? I samarbeid med Naomi Bratthammer fra Cirkus Xanti inviterer vi deg til en fantastisk workshop i tissu. Passer for barn og unge i alderen 6-15 år, uansett bakgrunn. Kom og opplev gleden av å sveve gjennom luften!

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
Tissu workshop for barn og unge med Cirkus Xanti
Tissu workshop for barn og unge med Cirkus Xanti

Tid og sted

28. juni 2024, 15:30 – 17:30

R.E.D. Residency Eina Danz, Einavegen 1771, 2843 Eina, Norge

Gjester

Om arrangementet

I samarbeid med den talentfulle Naomi Bratthammer fra Cirkus Xanti, inviterer vi deg til å delta i en spennende og inspirerende workshop i tissu, også kjent som luftakrobatikk. Dette er en fantastisk mulighet til å lære og utforske kunsten av akrobatikk i luften, hengende i tissu eller tau.

Denne workshopen er åpen for alle, uavhengig av forkunnskaper. Selv om den er spesielt tilpasset de som har litt bakgrunn innen turn eller dans, er alle nysgjerrige og interesserte velkomne til å delta. Alle deltakere får personlig veiledning og støtte, uansett nivå.

Workshopen er designet for barn og unge i alderen 6-15 år, og gir en perfekt anledning til å utvikle nye ferdigheter, få nye venner, og oppleve gleden og friheten ved luftakrobatikk. Naomi Bratthammer vil dele sine erfaringer og teknikker, og inspirere alle deltakere med sin lidenskap for sirkuskunsten.

Bli med på denne unike muligheten til å utfordre deg selv, ha det gøy, og oppleve magien av luftakrobatikk! Vi gleder oss til å se deg sveve gjennom luften og oppdage nye sider av deg selv.

Del dette arrangementet

bottom of page