top of page

fre. 14. juni

|

R.E.D. Residency Eina Danz

The Bathtub Show (miniforestilling)

"The Bathtub Show" er et samtidsirkusstykke som finner sted i et badekar. Det kombinerer menneskelige pyramider, akrobatikk og fysisk teater.

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
The Bathtub Show (miniforestilling)
The Bathtub Show (miniforestilling)

Tid og sted

14. juni 2024, 18:00 – 18:30

R.E.D. Residency Eina Danz, Einavegen 1771, 2843 Eina, Norge

Gjester

Om arrangementet

Akropatit er en menneskelig pyramide-trio dannet av de finske sirkusartistene Kamilla Nisso, Iitu Kivimäki og Anniina Peltovako. De har opptrådt som trio siden 2014. Akropatit har opptrådt på forskjellige arrangementer, show og kabareter med Sorin Sirkus, Circus Ruska og Lumo Company. I 2022 hadde gruppen premiere på sin første helaftens forestilling, MUIAT. Gjennom årene har Akropatit fremført ulike former for sirkusnumre, fra mer tradisjonelle pyramidenumre til en helaftens gateforestilling bestående av pyramider og stram line.

"The Bathtub Show" er et samtidsirkusstykke som finner sted i et badekar. Det kombinerer menneskelige pyramider, akrobatikk og fysisk teater. Inspirasjonen til stykket er et gammelt badekar og nåværende og tidligere forventninger og tradisjoner knyttet til kjønn og utseende. "The Bathtub Show" er et øyeblikk av forberedelse på badet, hvor de merkeligste ritualene utføres, utseendeforventninger vurderes, og definisjonen av skjønnhet stilles spørsmål ved. Det er et privat rom hvor ingen andre kan kikke inn, et rom hvor du kan være gal med vennene dine.

Kom på R.E.D. og opplev "The Bathtub Show" med Akropatit!

Del dette arrangementet

bottom of page