top of page

tor. 25. apr.

|

Gjøvik Kino & Scene

Kick-Off til RIFF

Bli med på Kick-Off for vår kommende RIFF-festival – en time med film, kunst og engasjement!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Kick-Off til RIFF
Kick-Off til RIFF

Tid og sted

25. apr. 2024, 18:00 – 19:00

Gjøvik Kino & Scene, Elvegata 2, 2815 Gjøvik, Norge

Om arrangementet

Vi åpner Kick-Off med visning av dokumentarfilmen U.R.E.D.D. av Ella Fiskum og Caroline Kløvrud. Filmen forteller historien om oppstarten av R.E.D., låven på Eina, og ikke minst EINAWOOD. Et must for filmelskere og de som ønsker en dypere forståelse av kunstlåven på R.E.D., som i dag er et regionalt kompetansesenter for dans.

Etter filmen vil vi ha en åpen diskusjon hvor vi deler tanker og refleksjoner om innholdet i U.R.E.D.D. I panelet sitter Ella Fiskum og Caroline Kløvrud, og det hele blir ledet av Gjøvik Kino & Scene.

Vi er veldig glade for å ha koreograf Sølvi Edvardsen med oss, som vil gi oss et innblikk i den dyptpløyende soloforestillingen UNDER, med en av Norges beste samtidsdansere gjennom tidene: Cecilie Lindeman Steen. Dette blir en sjelden sjanse til å høre fra en ekte kunstner om skapelsesprosessen bak en unik forestilling.

Vi gleder oss til å samle filmelskere, kunst- og danseinteresserte og alle som er nysgjerrige på en kveld fylt med inspirasjon og kreativitet. Merk datoen i kalenderen, og bli med på å kickstarte festivalen vår!

Del dette arrangementet

bottom of page