top of page

søn. 28. juli

|

R.E.D. Residency Eina Danz

Tissu workshop for barn og unge (6-15 år)

Har du lyst til å prøve luftakrobatikk? I samarbeid med sirkusartisten Luiza Adjuto inviterer vi deg til en workshop i tissu (på engelsk). Passer for barn og unge i alderen 6-15 år, uansett bakgrunn. Kom og opplev gleden av å sveve gjennom luften!

Tissu workshop for barn og unge (6-15 år)
Tissu workshop for barn og unge (6-15 år)

Tid og sted

28. juli 2024, 13:00 – 15:00

R.E.D. Residency Eina Danz, Einavegen 1771, 2843 Eina, Norge

Gjester

Om arrangementet

I samarbeid med sirkusartisten Luiza Adjuto, inviterer vi deg til å delta i en spennende og inspirerende workshop i tissu, også kjent som luftakrobatikk. Dette er en fantastisk mulighet til å lære og utforske kunsten av akrobatikk i luften, hengende i tissu eller tau.

Denne workshopen er åpen for alle, uavhengig av forkunnskaper. Selv om den er spesielt tilpasset de som har litt bakgrunn innen turn eller dans, er alle nysgjerrige og interesserte velkomne til å delta. Alle deltakere får veiledning og støtte, uansett nivå.

Workshopen er designet for barn og unge i alderen 6-15 år, og gir en perfekt anledning til å utvikle nye ferdigheter, få nye venner, og oppleve gleden og friheten ved luftakrobatikk. Luiza Adjuto vil dele sine erfaringer og teknikker, og inspirere med sin lidenskap for sirkuskunsten.

Bli med på denne unike muligheten til å utfordre deg selv, ha det gøy, og oppleve magien av luftakrobatikk!

Om Luiza:

Luiza begynte sine prosjekter for barn i 2013 i skoler i noen samfunn i hjembyen sin. Hun begynte snart å undervise i luftakrobatikk for barn på forskjellige steder, inkludert Brasil, Portugal og Norge, med mål om å berike elevenes tekniske og lekne ferdigheter. Luiza tok flere kurs i anatomi, fysisk forberedelse, lekne aktiviteter og idrettsvitenskap ved Universitetet i Brasília for å utforske ulike måter å utføre sirkuskunsten på. Hun regisserte tre forestillinger for unge og voksne som ble presentert i teatre og festivaler.

Nå for tiden jobber hun med sesongbaserte kurs og workshops for voksne og barn i Brasil og Europa.

Workshopen vil foregå på engelsk.

Billetter

 • Billett

  kr 175,00
  +Tjenestegebyr på kr 4,38
 • Søskenmoderasjon: 2 søsken

  kr 300,00
  +Tjenestegebyr på kr 7,50
 • Søskenmoderasjon: 3 søsken

  kr 350,00
  +Tjenestegebyr på kr 8,75
 • Søskenmoderasjon: 4 søsken

  kr 400,00
  +Tjenestegebyr på kr 10,00

Total

kr 0,00

Del dette arrangementet

bottom of page